Extraescolars

Robòtica

La robòtica educativa ha arribat a les nostres escoles per quedar-s’hi. La robòtica permet als  estudiants treballar com a joves científics, enginyers, matemàtics i escriptors, posant al seu abast les eines, condicions i tasques necessàries per dur a terme projectes de diferents camps. La robòtica ajuda als alumnes a pensar amb creativitat, desenvolupar habilitats de vocabulari i comunicació, establir vincles entre causa i efecte , reflectir com buscar respostes i imaginar noves possibilitats, generar idees i treballar per fer-les realitat, realitzar comparacions canviant factors i observant o mesurant els efectes, realitzar observacions i mesures sistemàtiques, pensar amb lògica i crear un programa per produir un comportament específic, escriure i presentar històries creatives utilitzant models per aconseguir efectes visuals i dramàtics. La construcció d’un robot educatiu requereix mobilitzar, a partir d’experiències científiques tecnologies concretes, coneixements de mecànica, coneixements d’electricitat, coneixements d’electrònica, i coneixements d’informàtica.

Més de 300 projectes de diferents temàtiques i dificultats, amb ningú podran fer tants i tan diversos robots

Drons

És difícil trobar una activitat més interessant i amb més projecció de futur que aquesta. Si fins ara els nens que feien robòtica , en programar-lo , actuava en un pla horitzontal, ara vola!!. Divertir-se i aprendre mentre estan treballant noves tecnologies que utilitzaran en les professions de futur que ja estan aquí, és l’objectiu

Drons Parrot educación i Dji per treballar 3D

Diversos nivells de dificultat

Diverses àrees de coneixement, matemàtiques, enginyeria,

  geografia, mecànica, informàtica, electrònica, etc.

Vols automàtics (programats amb Lego, scratch i/o Tynker) i manuals

Competicions, reptes d’habilitat, vols fotogràfics, creació de circuits

 

 

 

 

Informàtica i Mecanografia

En l’era de la informació on el coneixement i les habilitats en el maneig tant d’equips com dels recursos disponibles a la xarxa, resulten ser imprescindibles en el present, desenvolupem aquesta activitat, pensada i dissenyada perquè els nens adquireixin i millorin aquestes habilitats i coneixements de forma pràctica i divertida, sempre amb continguts adaptats a la seva edat. L’activitat es pot fer amb la infraestructura d’ordinadors de l’escola o aportant la nostra empresa ordinadors portàtils.

Anglès

La necessitat d’adquirir i dominar la llengua anglesa en un futur proper per als nostres fills ens ha portat a dissenyar una forma divertida i  innovadora perquè els nens no vegin l’activitat com una activitat curricular mes sinó que la trobin motivadora i divertida per a això usem recursos d’internet des de jocs, videos, test gramaticals, speaking, etc, etc utilitzant ordinadors com a suport aconseguim que sigui més divertit per als nens aconseguint un major grau de motivació augmentant per tant el grau de coneixements adquirits, en cas de no poder fer servir els ordinadors de l’escola nosaltres podem aportar ordinadors portàtils o bé fem l’activitat seguint el mètode tradicional, pots visitar nostra web i veuràs els centenars de recursos disponibles per a totes les edats amb els quals treballem.

Realitat Virtual

Infinitat d’habilitats per fomentar les capacitats artístiques, espacials, manuals, creatives, etc.
Capacitat inmersiva en mons i situacions virtuals; viatges a través del temps o de la història, mons imaginaris, pilotar un avió, etc.
Excursions virtuals en infinitat de llocs, museus, ciutats i, fins i tot, a l’Estació Espacial Internacional.
Coneixements més duradors gràcies a l’utilització de tots els sentits i l’atenció per part dels nens de forma inmediata, a més a més, fomenta l’educació significativa.

.

Ciència Màgica

Nous mètodes s’obren pas a les aules amb l’objectiu de fer unaprenentatge significatiu; en el qual, els alumnes investiguen,analitzen, creen, plantegen hipòtesis, descobreixen i es comuniquen.
Estimular la creativitat es un altre dels ingredients de la recepta per augmentar lamotivació i millorar l’aprenentatge de la ciència.

Repte 1

Només pots treure 2 barretes perquè solament es puguin veure 2 quadrats

Repte 2

Només pots moure 3 monedes perquè el triangle s’inverteixi, és a dir el vèrtex que està ara en la part superior, passi a la part inferior

Repte 3

Perquè «flota» la pilota? El principi de Bernoulli, sona estrany oi? Que et sembla si et dic que els avions «suren» en l’aire per aquest principi de la física. Busca-ho a google i explica’ls als teus pares perquè passa això.

Repte 4

Perquè no cau la llauna? per una combinació de factors, ets capaç d’esbrinar-ho a internet? Segur que has sentit parlar alguna vegada de la Torre inclinada de Pisa, si no, busca-ho a google. Li ho expliques als teus pares?

 

Repte 5

Celebraràs l’aniversari d’algú? Li cantaràs aniversari feliç? Que et sembla fer-ho així? Aquí tens el principi de la cançó tu has d’acabar-la

Repte 6

Cotxe que funciona amb energia verda, el construiràs veritat?

 

Repte 7

El coet Roboaula, llest per al llançament amb direcció a la Lluna des del cosmódrom Lego Wedo center. Has llegit alguna vegada, Viatge a la Lluna de Julio Verne? i parlant de ciència, perquè surt disparat el nostre coet?

Repte 8

Disc de Newton, que és? consisteix en un “cercle” amb sectors amb colors, vermell, ataronjat, groc, verd, cian, blau, i violeta, que en girar a gran velocitat, es veuen els colors combinats formant el color blanc.

 

Repte 9

Especial per a celebracions de nens a casa!

Repte 10

Tens moltes peces de Lego i vols construir un joc? mira que xulo!!

 

Repte 11

Perquè no es desinfla el globus? màgia? no!! ciència.

Repte 12

vols fer cinema?.

 

Repte 13

Has jugat mai amb aquest aparell?.

Repte 14

Com se sustenta??.

 

Repte 15

Vols una màquina per fer diners?.

Repte 16

.